Plavky z kolekce 2024 vás okouzlí pestrostí, ze které si vyberete dle vlastního vkusu

Pro sezónu 2024 se v plavkách stávají hitem vysoké pasy, vyztužené push-up košíčky a přírodní barvy jako khaki zelená a hnědá. Tyto trendy jsou inspirovány návratem k přírodním elementům a retro stylu, který kombinuje pohodlí s estetikou.

1. Vysoké pasy: Plavky s vysokými pasy jsou nejen stylové, ale také praktické. Poskytují lepší oporu a často jsou lichotivější pro různé typy postav. Tento styl evokuje vintage atmosféru a dodává plavkám elegantní nádech.

2. Vyztužené push-up košíčky: Push-up košíčky jsou navrženy tak, aby zvýraznily dekolt a poskytly potřebnou oporu. Vyztužení zajišťuje, že dámské plavky dobře drží tvar a nabízejí komfort během celého dne na pláži či u bazénu.

3. Přírodní barvy: Barvy jako khaki zelená a hnědá dominují kolekcím pro rok 2024. Tyto přírodní odstíny jsou univerzální, snadno kombinovatelné a vyzařují sofistikovanost. Jsou také skvělou volbou pro ty, kdo hledají elegantní a zároveň nenápadné plavky.

Tyto trendy plavky 2024 kombinují moderní prvky s klasickým designem a jsou ideální pro ženy, které chtějí být stylové a zároveň cítit pohodlí.